Over ons

Autopassion Juni 201409 

Sinds 1 Januari 2014 is Autopassion gevestigd in Beverwijk. Na 19 jaar een winkel gehad te hebben in Haarlem vonden wij het tijd voor een complete verandering. Autopassion Beverwijk is niet zo maar een modelauto winkel geworden.  De combinatie van ons raceteam Equipejaronn en Autopassion in een gebouw is uniek in Europa en aan de reacties te zien van onze klanten enorm gewaardeerd.

Het mooie van Autopassion Beverwijk is dat we veel meer kunnen dan in ons oude pand. Met voldoende gratis parkeerplekken voor de deur kunnen we nu ook merkenclubs uitnodigen en speciale introductie feesten geven voor bijvoorbeeld een nieuw raceteam of nieuw magazine. Een nieuwe belevenis wereld schapen was onze doelstelling en nu al kunnen we concluderen dat dat enorm goed gelukt is.

Geen webwinkel, nee Autopassion.nl is geen webwinkel. Wij geloven daar niet in. Aanschaffen van een model vanachter een plat scherm is geen verzamelen maar aanschaffen. Niet meer en niet minder. Daarom is er gewoon een winkel waar je dinsdag t/m zaterdag gewoon terecht kunt. Verzamelen van modellen moet een kriebel in de buik geven, gebeuren in een speciale omgeving, op een beurs of in een winkel zoals Autopassion. Waar ook ter wereld. Wij proberen een hele speciale ambiance in Beverwijk te creëren waar jij je als verzamelaar thuis voelt. Waar je kan praten met andere verzamelaars over je hobby, over je collectie. In een speciale sfeer tussen echte rariteiten van auto’s die ook steeds afwisselen. Iedere keer weer verrassend. Dat wil Autopassion zijn.

Autopassion Juni 201403 

We hebben lang nagedacht wat we met deze website wilden. Een webwinkel inderdaad nee dat niet. Autopassion.nl moet het gevoel van de winkel ook bij je thuis brengen. Een belevenis wereld zijn waar jij je thuis voelt. Op Autopassion.nl zetten wij de laatste nieuwtjes neer die op dat moment hot zijn en heel bijzonder. Maar let op we zetten lang niet alle producten op de site die nieuw zijn. Daarvoor moet je echt langskomen want elke dag komen er wel nieuwe producten binnen.

Veel plezier op Autopassion.nl, elke week gaan we in de nieuwsrubriek iets plaatsen, zaken die zijn aangekondigd, zaken die net binnen zijn en modellen die eigenlijk in geen een collectie mogen ontbreken.

Randall Lawson

IMG_1524 IMG_1522 IMG_1520 IMG_1519 IMG_1518 IMG_1516 IMG_1515