1/5 Helm Max Verstappen

Autopassion Max Verstappen 1/5 helmen

We hadden hem al een tijdje geleden aangekondigd en er ook al foto’s van laten zien. De 10AP2019 Arai test helm van Max. De 10e in de Max Verstappen Autopassion helmen collectie. Er is de afgelopen weken, nee maanden, druk mailverkeer geweest met Spark, Red Bull en ons om eindelijk tot uitlevering over te gaan. En dat is helaas tot op heden er nog niet van gekomen omdat Red Bull daarvoor geen toestemming geeft. Waarom wordt helaas op geen een wijze uitgelegd maar de juiste handtekeningen staan dus nog niet op papier.

En dat is vervelend want daarom kunnen we maar niet verder. Velen van jullie hebben de helm al besteld en sommigen ook betaald. Wij nemen van de week wel even contact op met deze personen wat jullie willen. Voor de voorruit betalers hebben we namelijk dadelijk een mooie aanbieding.

Voor de 11, 12 en 13 AP helm die van Duitsland, Oostenrijk en België kunnen we kort zijn. Die gaan er helaas niet komen in 1/5.

Schuberth heeft tot op heden geen overeenkomst getekend met Spark en daarom mag Spark de helm dus niet in verkleinde uitvoering gaan maken van wat voor een coureur dan ook. Het ziet er dus naar uit dat als zij de benodigde contracten niet rond krijgen de serie 1/5 helmen van Max ook gaat verdwijnen. Dat is jammer want wij denken en velen van jullie ook dat de eerste 9 Autopassion specials best wel juweeltjes waren.

Wie er uiteindelijk verantwoordelijk is dat het een en ander geen vervolg krijgt maakt daarbij helemaal niet uit. Feit is dat het goed is dat producten beschermd worden, al maakt het dat voor verzamelaars soms wel extra ingewikkeld.

Spark werkt er hard aan om uiteindelijk toch tot een oplossing te komen en tot productie over te gaan. Op wat voor een termijn dat gaat plaatsvinden is helaas niet bekend.

Wordt vervolgd……..