JUMBO racedagen driven by MAX VERSTAPPEN – extra open

De Jumbo racedagen met MAX VERSTAPPEN.

logo-verstappen

Helaas mogen wij met onze officiële Max Verstappen Merchandise niet staan op het circuit van Zandvoort tijdens de Jumbo racedagen. Net zoals voorgaande jaren wil de MAX Verstappen fanclub exclusiviteit op het circuit en verbied het andere ondernemers op het circuit terrein officiële Max producten te verkopen.

Maar waarom zouden we eigenlijk op het circuit gaan staan als we maar op 15 minuten rijden daarvan een walhalla hebben voor iedere autosport en vooral modelauto verzamelaar in het algemeen. Daarom hebben wij besloten eerste en tweede Pinksterdag gewoon open te zijn. We zitten tenslotte om de hoek.

En het mooie is tijdens deze twee dagen hebben we verschillende aanbiedingen waaronder alle 1/18 Max Verstappen Minichamps modellen voor slechts 125 euro per stuk. De Spark 1/43 GP Maleisie 2017 voor slechts 45 euro. En je kaartje moet je goed bewaren want op vertoon van je entree bewijs van de Jumbo dagen krijg je alleen tijdens deze twee dagen 20% korting op alle niet in de aanbieding zijnde producten in de winkel. Dus op alle producten niet alleen die van Max.

Dus Max, David en Daniel gezien, de F1 demo’s gezien race door naar Beverwijk en sla je slag.

EXTRA OPEN

ZONDAG 20 MEI van 13.00 – 18.30 uur.
MAANDAG 21 MEI van 13.00 – 18.00 uur.

Autopassion Beverwijk
Parallelweg 128Q
1948NN Beverwijk